tirsdag 31. januar 2012

Endringer gir nye muligheter


I anledning den store 30 års festen til mannen, tok vi bort de gamle dørene som har fungert som romdeler. Se HER hvordan det var. Jeg har likt denne løsningen godt, og er veldig glad i de gamle dørene. Men nå som de først var ute, tenkte jeg at jeg kunne prøve en stund uten! Det byr på mye muligheter og løsninger med tanke på møbleringen. Jeg har jo ikke akkurat noe i mot å flytte litt rundt på ting jeg da! *smiler*



Jeg startet med kjøkkendelen. Spiseplassen har flyttet mer "inn på" kjøkkenet. Slagbenken ble ikke med på flyttingen, men har fått plass i hallen i stede. Behovet for litt farge er definitivt fortsatt tilstede, når til og med en rød stol er å finne rundt bordet! Den ble stående igjen etter festen, og får være inne på prøve noen dager... så får vi se!


Jeg måtte prøvesitte den nye plasseringen, og da måtte jeg selvfølgelig kose meg litt ekstra.. (Farlig med deilige kaker i fryseren som tiner på et blunk )Men det er jo tungt arbeid å flytte rundt på møbler, ikke sant?!  Flere bilder fra den store ommøbleringen kommer de nærmeste dagene. Jeg har også kjøpt en ny fininglampe som skal henges opp over spiserbordet! Gleder meg!!

God tirsdag alle sammen!
Klem Carina

8 kommentarer:

  1. Hei!
    Likte så godt tavlen og klokka, passet så fint sammen og var virkelig et blikkfang!!
    Første gangen jeg besøker bloggen din, legger meg som følger, jeg!

    Fin tirsdag til deg:-))

    Klem Fru Samuelsen

    SvarSlett
  2. Jeg får veldig lyst til å flytte på landet!!:) Ha en strålende dag!

    SvarSlett
  3. Hei! For en herlig blogg du har! Gleder meg til å følge deg videre:) Fin fin dag til deg og dine!

    SvarSlett
  4. Drømme seg bort bilder og mange gode ideer! Takk for at du deler, jeg følger deg gjerne videre.

    SvarSlett
  5. Deilig med litt forandringer! har noen planer om ommøblering jeg også, men venter på loppis sesong, har dessverre ikke noen låve å lete i ;) Gleder meg til å se lampa!

    SvarSlett
  6. Så fint du har det!!
    Den tavlen ..er det en plate med tavlemaling??
    Ønsker deg en super helg.
    Klem:)

    SvarSlett
  7. Så fine bilder! Falt helt for begge bord. Utrolig fine, og kjøkkenbordet er akkurat slik jeg er på jakt etter! Regner med at du har kjøpt det brukt, jeg får nok bare smøre meg med tålmodighet og vente til loppesesongen ;-) Hiver meg på som følger, gleder meg til å bla bakover i arkivet etter disse fine bildene. Ha en fin fredag !

    SvarSlett

Takk for koselig hilsen. Veldig hyggelig at du titter inn hos meg, og setter utrolig pris på din hilsen :)