onsdag 9. juni 2010

Hagedrøm..

Jeg koser meg med å lage disse blogginnleggene, samtidig som det blir litt knoting sånn i starten.. thihi.. Jeg ønsker å blogge om ting som jeg liker -og er glad i. Jeg liker å omgi meg med ting som gir mening, og som har en viss betydning for meg. Det er nok der lidenskapen for gamle ting har vokst frem med årene. Vi har bygget hus på gården hvor min mann har vokst opp, og hans slekt har lagt igjen mange spor oppgjennom årene...
Nå er det vår tur til å lage minner og lage nye spor!Når vi kom hjem fra sørlandsturen var prosjekt hage i gang! Hageplanlegging er helt nytt for meg, og det har vært veldig vanskelig å se for seg hvordan denne hagen skal bli. Men nå som det er planert ser jeg ting litt klarere :) Jeg drømmer om en hage med pioner, syriner og frukttrær... og mye annet fint som jeg ikke kan navnet på, men som jeg ser for meg.. Jeg har ikke født med grønne fingre, så her er det mye som må læres! Det er så mange flotte hager, gamle hager som har har hatt god til på seg til å bli vakre.. jeg må virkelig smøre meg med tålmodighet!!
Et spor fra gamledager kan jeg beundre fra kjøkkenvinduet..Dette store flotte treet ble plantet i 1805. Tenk, det er over 200 år gammelt, og ble mest sannsynlig plantet av søsteren til min manns tipp tipp tipp oldefar!!
Alt stort skapes i det små..
Jeg setter stor pris på alle besøk, og hver hyggelige hilsen!!
TAKK!!
God onsdagskveld - snart helg :)
klem carina

2 kommentarer:

  1. Å jeg drömmer også om en slik hage! :) Du må sjekke ut hvite löjtnanthjerter de er så söte :)

    SvarSlett
  2. http://www.nrk.no/magasin/hage/1.5894905

    Her står det om löytnanthjerte :)

    SvarSlett

Takk for koselig hilsen. Veldig hyggelig at du titter inn hos meg, og setter utrolig pris på din hilsen :)