mandag 20. juni 2011

330 årsfest!

Det har blitt liten tid til blogging de siste ukene. Først var det jo London turen (som det kanskje kommer noen bilder fra etterhvert..) så har det vært avslutninger og mye sommermoro. Og sist men ikke minst, den O STORE bursdagsfesten !!! Vi var elleve 30 åringer som ordnet 330 årsfest sammen! Vi har hatt MYE moro med forbredelsene og hatt mange planleggingsmøter med god mat og mye latter - og lørdag 18.juni var den store festdagen. Vi er kjempefornøyde!!! Festen ble rett og slett fantastisk!! Jeg har sagt det flere ganger før, og jeg kommer helt sikkert til å si det mange ganger i fremtiden - jeg er så takknemlig for at jeg har så mange herlige, fantastiske venner som gir meg så uendelig mye!!! Her kommer et aldri så lite bilderas fra vår uforglemmelige 330 års fest.


Festlokalet, en flott låve på en nydelig gård i Sverge. Vi pyntet den 20 meter lange låven med vimpelrekke laget av gavepapir fra Panduro og hyssing. På bordene var det hvite duker, rosa peoner og hvite lys i mange ulike sammensetninger og i taket hang de hvite rislamper med levende lys.Tivolitelt med mange ulike aktiviteter, popcorn, lysslynger, sukkerspinnmaskin og svenske fasiliteter som "gammel"godis og sockerdricka.


Her kunne gjestene kose seg og leke mellom slagene :) På menyen ellers sto grillet hamburgere fra Brødrene Ringstad men mye godt tilbehør. Kaffe med twist, før et kakebord dekket med brownies, is og jordbær og en stor "1981 kullet" marsipankake, ble servert på unike loppiskupp. Vi kjøpte nemlig 110 ulike kaffekopper og skåler på loppis for å slippe å bruke papp (!)


Mamas Garden skapte en fantastisk stemning med sin nydelige sang.


KLEM Carina

6 kommentarer:

 1. HERLIGHET! Hva har jeg gått glipp av! For en fest! :) Det ser og høres helt fantastisk ut.

  Gleder meg til å få et enda grundigere referat :)

  Gode klemmer

  SvarSlett
 2. kan tenke meg dte ble en fin feiring- tivolitema var hvertfall kjempe kult.

  SvarSlett
 3. Det her var verkeleg gjennomført og finfint. Sukkerspinnet var fantastisk!
  Veldig godt jobba :)

  :) Camilla - søster til ei av dei 11

  SvarSlett
 4. Dette så utrolig bra ut! Så moro det må ha vært! Flinke til å planlegge og organisere dere. :)

  SvarSlett
 5. Det var en fantstisk dag!! Virkelig fine bilder Carina!!! Gleder meg til å se resten av bildene du har tatt!! Og jeg gleder meg til evalueringsmötet vårt!! =) Klem Emma

  SvarSlett
 6. Ja for en fantastisk fest og for noen fantastiske jubilanter :) Vi var heldige som fikk være gjester på denne flotte fest :) STOR klem

  SvarSlett

Takk for koselig hilsen. Veldig hyggelig at du titter inn hos meg, og setter utrolig pris på din hilsen :)