søndag 10. oktober 2010

6 oktober 2010


Denne dagen ble en veldig spesiell dag, der sorg og glede gikk hånd i hånd.
Glede for Gabriel som ble 5 år! Han har gledet seg stort til denne dagen. Sorg fordi min gode svigerfar, min manns fantastiske pappa og guttene sin morsomme bestefar døde... Han fikk på sensommeren vite at det var kreft i bukstyttkjertelen. Kreften var lumsk, og den spredte seg gravdis, men i stor fart til andre organer. Det var ikke noe å gjøre for å stoppe den. Men det gikk så fort, så alt for fort... Livet hans ble så alt for kort. Vi ville så gjerne ha han her så mye lengre... Gabriel fikk feiret bursdagen sin, med guttebursdag, gaver og fotballkake. Gode venner hjalp oss gjennom dagen. På kvelden fikk vi følge svigerfar til kapellet ved kirken, etter en fredfull og trist, men fin bisettelse... Nå prøver vi på beste måte å ta vare på hverandre, store og små.

He Will Never Leave Your Side
av koret, Safari

KLEM Carina

5 kommentarer:

 1. Det var leit å høre, Carina. Håper dere finner støtte i hverandre og resten av familien. Tenker på deg!

  Gratulerer med 5-åring! Bursdag er alltid stor stas ;)

  Klem fra Anne Lise (Askim)

  SvarSlett
 2. Livet er så rart og uforutsigbart... Det er akkurat som du sier - sorg og glede hånd i hånd. Mange gode tanker til dere alle sammen.

  God klem fra meg

  SvarSlett
 3. Så trist. Sender mange gode tanker til dere!!

  SvarSlett
 4. Kjære deg! Kom akkurat hjem fra Ålesundstur og bladde gjennom helgens vårt land, og da så jeg dødsanonsen. Så utrolig leit å høre, Carina! Det gikk fryktelig fort.. Skal be om at dere får styrke slik dagen er. Ta vare på hverandre!


  Glad i deg <3
  Varme tanker og gode klemmer til dere alle!

  SvarSlett
 5. Tenker masse på dere, både store og små!

  SvarSlett

Takk for koselig hilsen. Veldig hyggelig at du titter inn hos meg, og setter utrolig pris på din hilsen :)