mandag 2. januar 2012

Et nytt år

julekort 2011 foto: Carina

Vi har gått inn i et nytt år. 2012 - hva vil dette året bringe? Det å gå inn i et nytt år er noe eget. Vi tenker tilbake på det året som har gått. Gleder og sorger, begivenheter og hverdager, ting som kanskje ikke ble helt som vi hadde tenkt, opplevelser og gode minner. Jeg synes det er godt å stoppe opp og bruke litt tid til ettertanke i starten på et nytt år. Hvor går veien videre? Livet består av så mangt. Oppturer og nedturer, alt er med på å forme meg som person. Jeg ønsker å fokusere på det positive. Jeg har så mye å være takknemlig for. Jeg har en fantastisk mann og tre herlige barn. Jeg har familie og venner som jeg er glad i. Jeg bor på et fantastisk sted, med de herligste folka (!). Tenk det! Ser jeg dette i min hverdag? Sier jeg til de jeg er glad i at jeg bryr meg om dem? DET er mitt nyttårsforsett nummer 1: Nemlig å vise de jeg er glad i at jeg bryr meg om dem! Synes du dette ble litt klisje? For min del blir iallfall dagene lettere og hverdagene bedre om jeg ser etter gledene og fokuserer på dem! Noen tanker fra meg i starten på et nytt år.

Nå skal jeg kose meg med en skikkelig bloggrunde og et nytt interiørblad... det er hverdagsglede det også!

Takk til alle dere som i løpet av 2011 har tittet innom! Takk for alle koselige og inspirerende kommentarer -de varmer! Ønsker dere alle alt godt i det nye året!

Nyttårsklem fra Carina

9 kommentarer:

 1. godt nytt år!

  herlig julekort!

  klem

  SvarSlett
 2. Herlig innlegg..
  Ønsker deg et godt nytt år..og gleder meg til å følge deg videre i 2012:)
  klem!!

  SvarSlett
 3. Godt nytt år til deg òg! Eg syns meir enn nokon gong at det er viktig å sei til dei ein har nær seg at ein set pris på dei. Alle treng å høyre at ein er viktig, og så er vi berre så himla dårlege på å gjere det.

  Herleg julekort av dei fine dine, og så kult med tversoversløyfe på gutta!
  Ha ei god veke!

  SvarSlett
 4. Absolutt ingen klisje! Det er jo det som er essensen ved hele livet, tenker jeg; å vise kjærlighet til dem som er rundt oss!

  Herlig innlegg

  Ønsker deg og din familie et riktig godt nytt år! Håper det blir fyllt med glede, kjærlighet og gode stunder!

  Klem Tonje

  SvarSlett
 5. Hei, her fant jeg meg en ny blogg å følge. Den er kjempe flott.
  Ha en fin dag videre.
  Klem fra Karianne

  SvarSlett
 6. Godt nytt år til deg!! Det er så fint å være takknemlig. Det er der lykken ligger. Klem

  SvarSlett
 7. Godt nyttår til deg og dine Carina! Kanskje 2012 blir året da e kjem å besøke deg på Volen!? ;-) Mange muligheter nå som permisjonen nærmer seg!
  Ha en superduper dag!

  *Klem*

  SvarSlett
 8. Godt nytt år!! Tusen takk for at vi fikk det nydelige julekortet i posten! Koselig!!:)

  SvarSlett
 9. For et herlig og viktig nyttårsforsett! Jeg er så enig! Jeg ønsker å ha det samme fokuset - selv om det av og til kan havne i skyggen... Vi trenger noen påminnelser inni mellom - takk skal du ha!

  Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år!

  SvarSlett

Takk for koselig hilsen. Veldig hyggelig at du titter inn hos meg, og setter utrolig pris på din hilsen :)