søndag 23. september 2012

Kjøkkenkontor


Det er en deilig søndag i carinahjemmet!
Dagen startet med utdeling av 4 årsbok i kirken, hvor Kaspian sprang frem og tok stolt i mot. Etter en "finere" middag på mc donalds med gode venner er det høy sløve faktor i sofaen med bok, kaffe og sjokolade -og nå en liten bloggrunde. Deilig! Gutta leker og Josefine krabber rundt og utforsker omgivelsene. Sånne stunder må nytes! For plutselig er gutta langt i fra enig om leken, og Josefine ikke så fornøyd med å utforske på egen hånd. 


For oss har dette vært den store arvesommeren, der mange fine skatter har flyttet inn hos oss! Det siste i rekken er dette spisebordet, som for tiden fungerer topp som "kontor"bord på kjøkkenet. Jeg elsker å sitte å se ut gjennom vinduet, mens jeg planlegger ukens gjøremål. Selv om jeg bor langt inni skogen, og det ikke er noen utsikt å skryte av. Men jeg har blitt glad i den utsikten jeg har. Marker med korn, trær og himmel. Det er viktig å glede seg over det man har!

God søndag!
Klem Carina

4 kommentarer:

 1. Åh, du har funnet så mange vakre skatter at jeg blir gønn av misunnelse ;) Og det verste er jo at du har plass til dem også! Skulle ønske meg noen få kvadratmeter mer plass.. men uten at det skulle påvirke vaskefredagen nevneverdig. Lar det seg gjøre, tror du? :)

  Ønsker deg en nydelig ukesstart, kjære. Josefine er bare en skjønnhet - ser jo at det er lenge siden sist, så stor som hun har blitt. Nå må vi treffes snart :)

  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, jenny! Veldig moro med gamle skatter. Er jo en del jobb med å integrere dem i hjemmet vårt. Men jeg elsker det :-) veldig godt med stort hus, men husvasken tar tid. Det er baksiden... :-) gleder meg til å se deg' og din fine mage snart!!

   Slett
 2. Så ut som en koselig plass! Likte også den store vasen på bilde 2 :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Den store vasen er fra ikea, og jeg liker den også veldig godt :)

   Slett

Takk for koselig hilsen. Veldig hyggelig at du titter inn hos meg, og setter utrolig pris på din hilsen :)