torsdag 21. mars 2013

Vår i luften?


Tja.. Kanskje ikke akkurat den store vårfølelsen ute om dagen. Men dagene blir stadig lengre og lysere. Det gjør godt for både kropp og sjel! I går fikk jeg inspirasjon til å knipse litt bilder, og jeg kjente lysten til å blogge!
Jeg er glad for fire årstider. Virkelig. Men nå kjenner jeg med hele meg at jeg har fått nok av vinteren. Jeg lengter etter vår. Lengter etter lyse kvelder. Når man bor sånn langt inni skogen som vi gjør, i nærhet av elg og langt fra gatelys, blir lengselen etter lyse kvelder ekstra stort. Å kunne løpe eller gå seg en tur etter at barna er i seng...!! Man kan jo selvfølgelig gjøre det i mørket også, med hodelykt og greier, men det tør ikke jeg. Det er nok bare for de "innfødte", ikke for en "innflytter" som meg.

 
 
 
Med disse bildene fra dagligrommet ønsker jeg alle dere som titter innom her en skikkelig god torsdagskveld! Håper vi blogges snart igjen <3 p="">
 
 

KLEM Carina

2 kommentarer:

 1. Så nyyyydelige bilder... herlig fargekombinasjon og møbler:) Kjempesøtt fuglehus som kontrast:)

  Ha en fortsatt fin uke:)
  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 2. Nyydelige bilder av et nydelig rom! Liker så godt de sort møblene, får lyst til å male her hjemme også. Blir fort mye hvitt og pasteller hos meg.

  Og jeg er helt enig i at det blir deilig med vår!

  Ha en strålende kveld (kanskje på joggetur uten hodelykt?);-)

  Klemmer fra Marthe

  SvarSlett

Takk for koselig hilsen. Veldig hyggelig at du titter inn hos meg, og setter utrolig pris på din hilsen :)