søndag 30. januar 2011

kjøkken

Vi bygga hus i 2008. Det er allerede 3 år siden jeg satt og tok valg etter valg etter valg. Jeg elsket det! Og jeg er fremdeles veldig fornøyd med de aller fleste valgene jeg (vi) tok :) Kjøkkenet vårt er fra Kvik. Det har mange store skuffer, noe jeg liker veldig godt! Vi har ikke overskap, men et par høyskap på den ene veggen, hvor kjøleskap, komfyr etc er integrert, ellers bare store gode skuffer! Veldig fornøyd med kjøkkenløsningen!
Over benken ville jeg ha tapet. Jeg falt pladask for denne. Fargene passet perfekt, og jeg var kjempe fornøyd. Leeenge!!Helt til jeg, egentlig litt plutselig, ble veldig veldig lei! "Problemet" er at når jeg først har fått en tanke i hode, klarer jeg knapt konsentrere meg om noe annet for jeg har gjort noe med det!! Jeg klarte heldigvis å motstå fristelsen til å begynne med malerkosten i travleste julestria... Men nå var jeg super klar for litt forandring. Jeg kjøpte grunning for tapet, og satte igang! Fargen på veggen er bomull. Det samme som i resten av 1.etg. Vi har brukt den på forskjellig underlag, og da også med ulike glansgrad.
Det ble så lyst og fint!Når mannen kommer hjem og ser sin fru med malerkosten, himler han med øynene og sier; jaja, du får styre på. Gabriel sier, hva er det du gjør mamma??? Kaspian sier, Åh, mamma, så fint det blir.. *smiler*Jeg har fremdeles noen planer jeg ikke har fått ferdigstilt enda.. Denne svarte malingen skal strykes på et gammelt møbel !!

Ønsker dere en god ny uke!
Hver dag er en gave, ta godt vare på den!
KLEM Carina

9 kommentarer:

 1. Åh, superfint!!! synes tapet var fin også jeg da, men godt med litt endringer! Ser nydelig ut:)
  klem

  SvarSlett
 2. WOW! Herlighet så fint.. lyst og rene linjer - vakre bilder! Synes tapeten også var nydelig, men du fikk et helt annet preg på kjøkkenet nå. Og jeg vet hvordan det er når man først har begynt å irritere seg og tenke på noe ;)

  Kjempefint. Gleder meg til å se det "live". Og så gleder jeg meg også til å se hva sortmalingen skal gå til :)

  God uke til deg!
  klem

  SvarSlett
 3. Så FIIINT det ble, Carina!! Det er som et nytt kjøkken jo! :-) Det må være deilig å endelig ha gjort det som du har tenkt så lenge på. Jeg syns du har vært knakans flink!

  Håper dere har det bra!
  Stor klem.

  SvarSlett
 4. SÅ fint det ble!!:)

  SvarSlett
 5. Åh, så fiiiint!! Blei jo et helt nytt kjøkken jo! :D Gleder meg til å se til helga <3
  Ha en fin uke, storesøster!
  Og takk for i går! IKEA <3

  SvarSlett
 6. For en pådriver du er! Artig å se alle prosjektene dine, og så blir det så bra resultater. Kaspian har skjønt det han:) God uke videre, gleder meg til å se det skikkelig! KLEMS

  SvarSlett
 7. TAKK for fine kommentarer,
  søte - snille - fine - gode folk :)

  KLEM Carina

  SvarSlett
 8. Fant bloggen din nå jeg og den vil jeg følge!
  Så fin, og skal si du er flink som satte i gang og male...
  Fint det ble!
  Ha en fin helg.
  Klem

  SvarSlett

Takk for koselig hilsen. Veldig hyggelig at du titter inn hos meg, og setter utrolig pris på din hilsen :)