søndag 10. juli 2011

Det største......av alt er å være mamma.


Jeg er så heldig og få være mamma til to herlige gutter. Forrige helg var vi i Arendal og hilste på vår lille niese på 3 uker. Gabriel og Kaspian var så fasinert over den lillelille babyen og de bitte små fingrene. Kanskje var de spesielt oppmerksomme fordi vi til høsten selv skal få en liten baby! I magen min vokser nemlig en bitteliten skatt, og vi er så glade og takknemlig for at vi enda en gang skal få oppleve livets under!!

m a m m a l y k k e


Etter en veldig kvalmende start på svangerskapet, som satte meg helt ut av spill, nyter jeg nå den voksende magen, og de deilige sparkene. Men kroppen krever fortsatt et roligere tempo, og det prøver jeg så godt jeg kan å få til *smiler* Samtidig er det deilig å kjenne at energien er på vei tilbake, og at jeg har litt mer overskudd i hverdagen - og til noen koselig babyprosjekter! Det føles godt å være over halvveis - om ikke så alt for lenge er vi en familie på fem...


klem Carina


7 kommentarer:

 1. Ååå! Så koselig Carina! :) blir alltid så glad når jeg får slike nyheter! Og litt rørt:) Ta godt vare på deg selv, og nyt dagene som best du kan! Gleder meg til å følge deg og magen framover:) gode klemmer:)

  SvarSlett
 2. Jeg gleder meg enormt til nok et fantastisk tantebarn!! <3 <3 <3
  Stor søndagsklem fra den lettrørte lillesøstera di ;)

  SvarSlett
 3. Så koselig :) Du er så flink til å skrive..:)

  SvarSlett
 4. Åh Carina. Så vakkert! Håper virkelig du kjenner at energien kommer til deg! Ønsker deg lykke til med dagene, ukene og månedene:)

  klem
  Ragnhild

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med en liten en til på veg. 3 er helt perfekt! Håper formen er bedre fremover slik at du kan nyte det litt. :)

  SvarSlett
 6. Først av alt; gratulerer såå mye med en baby i magen:):) Ta vare på deg selv om dagen.

  Er såå glad for at jeg fant bloggen din nå, den er jo så fin!:) Har kosa meg masse med flere av innleggene her nå:) Så utrolig kreative dere har vært med den bursdagsfesten!:) Aldri sett noe lignende....skulle gjerne vært der:)

  Legger meg til som følger og titter snart innom igjen:)

  Nyt sommeren!


  Klem Lise

  SvarSlett
 7. Gratulerer! Det var koselig å lese. Ønsker deg/dåkke god sommer og lykke til med svangerskapet. <3

  SvarSlett

Takk for koselig hilsen. Veldig hyggelig at du titter inn hos meg, og setter utrolig pris på din hilsen :)