torsdag 21. juli 2011

Gammel og svartDet er en stund siden den gamle slagbenken jeg fant i låven i fjor sommer, kom inn i varmen. Den var slitt og godt brukt, og bar preg av å ha stått gjemt og glemt på låven i 100 år. Trolig ble den sist brukt tidlig på 1900 tallet. Spisebordet som mest sannsynlig hørte til, har jeg kuttet bena av og bruker som salongbord i stuen.
Med et strøk svart interiørmaling synes jeg den ble perfekt! Trestrukturen og de sjarmerende "skadene" kom bedre frem. Jeg liker at noe bryter med alt det hvite og lyse. Sitteputene er fra jysk, den avlange puten er fra kremmerhuset mens de andre putene du kan skimte så vidt har jeg sydd selv, av et sommerlig stoff fra stoff og stil.


Dagen i dag skal nytes på terrassen sammen med fine folk :)

KLEM Carina

3 kommentarer:

 1. Åh, så fint Carina!! Diggerkombinasjonen med hvitt, teppet og den svarte fiiine benken :)
  Kos dere masse i solen!

  Klme!

  SvarSlett
 2. KJEMPEFIN og fint når skadene vises og det vises at det er et godt brukt møbel, det er det som gjør gamle møbler sjarmerende. For litt over et år siden fantes det ikke svart i interiøret mitt, men nå er jeg blitt glad i det svarte som bryter med ellers det lyse og flere savrte ting har funnet veien inn i vår leilighet.
  Ha en fin, fin helg.
  Klæm

  SvarSlett
 3. heldige du som fant slik en skatt!! Og så fin den ble i svart! LIKER :)

  Håper dere har gode dager. Og oppdraget du bestilte er ikke glemt altså. Har bare vært litt travelt i heimen. Men du skal få den i god tid før fristen ;) Senest neste uke en gang. Håper det høres ok ut.

  love

  SvarSlett

Takk for koselig hilsen. Veldig hyggelig at du titter inn hos meg, og setter utrolig pris på din hilsen :)