torsdag 25. november 2010

julekrans

Lørdag før 1.søndag i advent har jeg de siste årene vært så heldig å blitt inviterte med på et tradisjonsrikt juleverksted på nabo gården. Vi er i et gammelt gammelt hus, hvor det må fyres i flere timer før vi kommer, for at det skal være varmt. På en gammel vedovn på kjøkkenet står en stor kjele med gløgg som fyller huset med julelukt.


Vi lager kranser av edelgran. I år har jeg tenkt å pynte med blant annet fugler og sopper.


Vi dypper også lys -røde, lilla eller hvite. Jeg elsker hvite lys, og liker egentlig de hvite lysene best, også til jul. Spesielt fint er de med de hvite lysene man dypper selv, de ser litt sånn nostalgiske ut. Og det liker jeg.


Nå er det sofa, pledd og varm te med honning som gjelder! Håper det gjør underverker for en tett nese, sår hals og febersyk kropp... Jeg kan jo ikke bli syk nå, må jo være frisk på lørdag, sånn at jeg får være med på juleverksted :)

KLEM Carina

4 kommentarer:

 1. Syk du da stakkar?! Uff, ikke bare bare med det sure å kalde väret vi har nå.. Håper formen snart blir bedre da! Lenge siden sist, forresten..men vi sees jo snart på julebord ialle fall, det blir stas!! Klem

  SvarSlett
 2. Hei!
  Ikke bli mer syk!
  Hold deg var, spis en appelsin, sutt på curamed og tenk positivt:P
  Han Mikael så jeg litt av på tv, så veldig inspirerende og rørende ut.
  Det er pent å pynte med sopp til jul:)
  manuela

  SvarSlett
 3. For en koselig tradisjon! Kransen blir sikkert veldig fin!
  God bedring, og god helg og første advent vennen:)
  Klem Ellen

  SvarSlett
 4. Hei Carina. Der er du jo:) Veldig koselig blogg du har! Jeg kommer nok på besøk snart igjen:) Kos deg i ventetinden. Håper du har kviknet til igjen!
  klem

  SvarSlett

Takk for koselig hilsen. Veldig hyggelig at du titter inn hos meg, og setter utrolig pris på din hilsen :)