søndag 8. april 2012

God påske!


Det har vært noen deilige påskedager med mine fineste skatter. Vi har kosa oss med mye god mat og litt for mye godis :):) Men sånn skal det være i påsken, eller hva? 


Foto: Steinar Kolnes


Steinar skulle ta bilde av Josefine som lå så fint på magen på teppe. Så kom gutta å la seg ned de også. Mange gode blinkskudd ble knipset i en fei! Ingen planlegging, ingen strøkne finklær, ingen tid til å vaske sjololaderester rundt munnene og fikse sveisene, eller tid til å tenke på kulissene. Bare et øyeblikk av hverdagsmagi fanget med kameraet.


Påskeklem 

7 kommentarer:

 1. Herlighet, for noen skjønninger! Håper du tar med deg lillesnuppa på dag på by´n med meg og Jens snart!:)

  SvarSlett
 2. Fantastiske tantebarna! <3

  SvarSlett
 3. Herlig! For noen skjønne unger!! :)

  Og ja, sånn skal påsken være, masse godis, god mat og drikke!

  Klem Anine

  SvarSlett
 4. Carina, for en nydelig familie du har fått. Jeg koste meg meg å lese gjennom bloggen din - kjempefin! Ser og leser at jeg har gått glipp av mye spennede siden jeg reiste på USA-safari, og ble borte i fire år! Det fine er at vi faktisk bor overkommelig i nærheten av hverandre nå! Vi må ta en kaffe når det måtte passe. Klem.

  SvarSlett
 5. Endelig kan eg kommentera på bloggen din! Synes det er kjempegøy å sjå alt det fine du legg ut! For noken herlege ungar de har! Gler meg til å ta turen til dekå igjen ...

  SvarSlett

Takk for koselig hilsen. Veldig hyggelig at du titter inn hos meg, og setter utrolig pris på din hilsen :)