mandag 22. august 2011

Et lite glimt...


av en stolt og spent skolegutt på hans aller første skoledag.


Mange sommerfugler i magen og mange nye inntrykk. En STOR dag, med mange magiske øyeblikk. Mammas "lille" skatt ble med ett så stor :)


Vel hjemme ble de første leksene gjort, før han sprang ut for å spille fotball :) En herlig aller første skoledag.... *smiler*


Klem Carina


7 kommentarer:

 1. Herlige bilder av herlige Gabriel!! Kjenner meg igjen i ansiktsuttrykkene hans. Spenningen, stoltheten over å begynne på skolen, sommerfuglene i magen og alle forventningene!! Han kommer til å klare seg veldig bra!! :)

  Gleder meg til i morgen, jeg tar med bringebærmuffins :) Klem

  SvarSlett
 2. Må bare tillegge at på bildet der han sitter på stolen i skjorte er han bare prikk lik Steinar :)

  SvarSlett
 3. Så en ivrig Gabriel løpe rundt på fotballbanen igår!! Måtte jo svinge nedom 1.-klasseområdet og se på de nye elevene våre! :)

  SvarSlett
 4. Såå herlig!! Fantastiske skolegutten! =D
  Gleder oss til å høre om alt han opplever! <3

  SvarSlett
 5. Du har en nydelig blogg, Carina. Nyter å titte innom her innimellom. Også er du så flink til å skildre stemninger og følelser på en vakker og jordnær måte.

  Så spennende med en skolegutt! Ser det er høyt læringstrykk( osloskole- ord) på bygda også, med lekser etter 1. skoledag!:)

  SvarSlett
 6. Skjønne tantegutten min har blitt skolegutt! Måtte skolen bli et godt sted med latter og læring, undring og utfordring, varme og vennskap for ham! Gleder oss til feriedager sammen med dere til helga!

  SvarSlett

Takk for koselig hilsen. Veldig hyggelig at du titter inn hos meg, og setter utrolig pris på din hilsen :)