fredag 5. august 2011

l o v e

Jeg er i feriemodus. Og jeg nyter det i fulle drag. Koser meg med familie og venner dagen lang. Nyter solen og gode badetemperaturer. Livet er herlig!!I går var en ekstra koselig dag. Da feiret jeg og min gode mann 10 års bryllupsdag! Ja, vi var unge når vi giftet oss, for jeg har akkurat blitt 30 år :) Vi startet studietiden som mann og kone, og nøt studenttilværelsen i Oslo. Smiler når jeg tenker tilbake på de årene... Unge og lovende :) Nå har vi to herlige gutter og en liten skatt i magen. Jeg kjenner på en enorm takknemlighet for at jeg deler livet mitt med min beste venn, og at vi sammen skaper en trygg ramme rundt vår lille familie.


Selvfølgelig er det ikke alle dager som er " a piece of cake". Derfor er det viktig å tenke over og sette pris på hva vi betyr for hverandre. Drømme seg tilbake til de første øyeblikkene, snakke om alle minnene vi har skapt sammen og drømme videre om fremtiden sammen."...så blir det stående disse tre
tro, håp og kjærlighet.
Størst av dem er
kjærligheten"

bibelen

klem Carina

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med bryllupsdagen! :) Fine brudeparet:)

  klemmer

  SvarSlett
 2. så fine ord om kjærligheten som overvinner alt! gratulerer så masse med bryllupsdag. vi har 6 års bryllupsdag i morra...vi er HELDIG!!
  klem klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer!! De kakene så gode ut! :) Klem fra Marit

  SvarSlett
 4. huff jeg glemte jo helt å gratulerer med baby i magen. såå spennende. lenge igjen?! håper du er i god form og har gode sommerdager.
  klem igjen...

  SvarSlett
 5. Gratulerer så masse med bryllupsdagen! Jeg tror det er veldig viktig at den man er gift med også er sin beste venn! =) Og så koselig med baby i magen=) Stor klem

  SvarSlett
 6. Og så koselig vi hadde det den kvelden. Dere er topp :) veldig glad i mine gode naboer!

  SvarSlett

Takk for koselig hilsen. Veldig hyggelig at du titter inn hos meg, og setter utrolig pris på din hilsen :)